Slagleklippere af høj kvalitet

Slagleklippere af høj kvalitet

Søger du slagleklippere af højeste kvalitet til at montere på din traktor, behøver du ikke lede længere. Hos Engros Concept finder du et stort udvalg af slagleklippere fra Concept Agri. Slagleklipperne er konstrueret med et formål, som er at håndtere de mest udfordrende opgaver, og sikrer en hurtig og jævn klipning af ukrudt og græs samt andet plantevækst.

Slagleklipperne fra Concept Agri skiller sig ikke kun ud på grund af deres karakteristiske røde farve, men også på grund af deres effektive arbejdsydelse.

Engros Concept udbyder slagleklippere til traktorer med alt fra 15 hk til 300 hk. Sortimentet omfatter ikke kun innovative og alsidige slagleklippere, men også skræddersyede løsninger, der passer til landbrug i alle størrelser med ethvert behov. Slagleklipperne findes i størrelser fra 1,25 meter til 8,8 meter og er udviklet i et tæt samarbejde med landmænd fra hele verden for løbende forbedring og implementering af nye løsninger.

Se udvalgte modeller her

YT-modellen  er f.eks. udstyret med en justerbar bagrulle og er ideel til traktorer op til 33 hk.

DS-modellen kan justeres efter ønsket klippehøjde og passer til traktorer med 100 til 180 hk.

Om Engros Concept

Engros Concept har et mål om at levere pålidelige produkter af høj kvalitet og med innovation som fokuspunkt.

Engros Concept ApS specialiserer sig i at importere maskiner af høj kvalitet fra konkurrencedygtige leverandører. Fokus er rettet mod et begrænset udvalg af produkter for at være på forkant med kvaliteten og markedstrends, og vores produkter er henvendt til landbrug, skovbrug samt bygge- og anlægsbranchen.

Produkterne er unikke, da Vi som den eneste besidder eksklusive importrettigheder for Danmark. Dette gør, at virksomheden kan stå inde for prisen og kvaliteten. På trods af at Engros Concept er en mindre virksomhed, er der et veludvalgt netværk af forhandlere spredt ud over hele Danmark.

Hos Engros Concept er kunden i centrum, og servicen er i top.

Kontakt Engros Concept for mere information

Hvis du ønsker at få flere oplysninger eller har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Engros Concept på nedenstående oplysninger:

Telefon: 21 29 12 46

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.