Stenopsamler til landbrug

Stenopsamler til landbrug

Med stenopsamleren fra Kivi-Pekka har det aldrig været nemmere at fjerne sten, der ikke hører til på markerne. Den udfører opgaven effektivt ved at fjerne stenene og rense jorden for trærødder og grene, uanset jordens type. Ud over at være anvendelig på marker har Kivi-Pekka også vist sig at være behjælpelig inden for golfbaner, landskabspleje og fundamentarbejde på veje.

Normalt kræver fjernelsen af sten fra marker en manuel proces, som ikke kun er tidskrævende, men som også udgør en sundhedsrisiko for arbejdstagerne på grund af belastende arbejdsstillinger. Desuden er det endelige resultat sjældent lige så tilfredsstillende som med mekanisk fjernelse.

En omhyggelig markrensning resulterer i en bedre høst, forhindrer beskadigelse af landbrugsmaskiner og mindsker reparationsomkostningerne. Stenopsamleren er testet i det østlige Finland, hvor landskabet kendetegnes ved ujævnt terræn med bakker og stenfyldte marker. Dette krævende testmiljø har spillet en afgørende rolle i vurderingen af maskinens ydeevne.

Maskinerne har gennemgået en 35-årig lang og omfattende produktudviklingsproces, hvilket har ført til deres imponerende holdbarhed. I denne proces fandt man også frem til de mest egnede materialer og komponenter, der bidrager til at holde driftsomkostningerne lave.

Alle Kivi-Pekka-maskiner kan tilpasses individuelt for at imødekomme kundens ønsker.

Maskinerne kommer med omfattende standardudstyr, og med tilbehør er det muligt at optimere maskinernes ydeevne endnu mere.

Sammenlign de fem modeller for at træffe det bedste valg og udvælg den maskine, der matcher dine behov:

Kivi-Pekka 3.3 - Den seneste tilføjelse til Kivi-Pekka-familien.

Kivi-Pekka 4, 5 & 6 - Alle maskiner tilpasses efter kundens ønsker.

Kivi-Pekka 7 - Maksimal effekt!

Køb Kivi-Pekka stenopsamleren hos Engros Concept

Engros Concept ApS importerer førsteklassesmaskiner fra konkurrencedygtige leverandører og specialiserer sig i et begrænset udvalg af produkter for at sikre en høj kvalitet.

Vi har 25 års erfaring i maskinhandlerbranchen - På trods af sin mindre størrelse har Engros Concept et velvalgt forhandler-netværk, der dækker hele Danmark.

Vi har som de eneste eksklusive importrettigheder til vores produkter for Danmark, hvilket sikrer pris og kvalitet.

Kundeservice og kundetilfredshed er i højsædet hos Engros Concept.

Kontakt Engros Concept for mere information

Hvis du ønsker at få flere oplysninger eller har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Engros Concept på nedenstående oplysninger:

Telefon: 21 29 12 46

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.